EXCURSIONS (Producte per enviar enllaç de pagament)

65,00  Impostos inclosos

Vols gaudir d’un passeig en familiar o amb amics per la costa brava amb un dels nostres productes estrella?

Et donem la possibilitat de poder-ho fer qualsevol cap de setmana en bicicleta aquàtica o en scooter surf cada cap de setmana acompanyats per un guia experimentat.

Costa Brava Water Bikes us guiarà durant 3 h per fer-vos descobrir el Cap de Creus i la badia de Roses.

Només disponible als caps de setmana. Contacteu-nos per reservar.

Mínim 4 pax. màxim 10 pax.

Que inclou?

Que cal portar?

Descripció

Vols gaudir d’un passeig en familiar o amb amics per la costa brava amb un dels nostres productes estrella?

Et donem la possibilitat de poder-ho fer qualsevol cap de setmana en bicicleta aquàtica o en scooter surf cada cap de setmana acompanyats per un guia experimentat.

Costa Brava Water Bikes us guiarà durant 3 h per fer-vos descobrir el Cap de Creus i la badia de Roses.

Només disponible als caps de setmana. Contacteu-nos per reservar.

Mínim 4 pax. màxim 10 pax.

Us proposem dues rutes:

Ruta Falconera:

Sortirem des del port esportiu resseguint la costa rosinca on podrem gaudir de diferents punts emblemàtics de la població. El primer que trobarem serà el port pesquer de Roses, un dels més imports del litoral català. Seguidament, descobrirem la cala dels Palangres, també coneguda com a segon moll i ja seguirem el fil del camí de ronda fins al far de Roses des d’on podreu gaudir d’unes vistes immillorables del far i del reformat Castell de la Trinitat, el guàrdia de la població de Roses. Continuarem la ruta fins als illots dels Brancs on podrem xalar de la mítica Platja de Canelles Petites envoltada per la muntanya del Puig Rom per arribar a la Cala del Bonifaci on podreu reposar i gaudir d’un bany si ho desitgeu. Seguirem la ruta direcció la platja de l’Almadrava, una de les més espectaculars del municipi per la seva bellesa natural i pels grans xalets que l’envolten i arribarem a punta Figuerassa on s’acaben les edificacions i comença la zona natural i pràcticament verge del Cap de creus. Finalment, ens dirigirem de ple a la zona màgica de Falconera, que va ser una antiga base militar i encara podem veure i descobrir els seus banquers, i en arribar a punta Falconera podrem gaudir de l’espectacle visual que ens ofereix el Cap Norfeu i la vall de Cala Montjoi amb les infinites cales, la natura que l’envolta i les seves aigües cristal·lines.

Seguidament, girarem cua i tornarem resseguint la costa fins a arribar el punt de sortida.

Ruta Aiguamolls:

Sortirem des del port esportiu resseguint gran part del golf de Roses fins a arribar a les platges de Sant Pere Pescador.

El primer que podrem veure és la població de Roses i les seves platges com la platja de la Punta i la platja Nova on descobrirem les muralles de la ciutadella de Roses. Resseguint el passeig marítim arribarem a les grans platges de sorra fina del Saltar i de Santa Margarita dues de les urbanitzacions turístiques i hoteleres de la població. Un cop creuem la bocana de Santa Margarita arribarem a una zona d’aiguamolls i a la platja de la rubina ja en el terme municipal de Castelló d’Empúries, també coneguda com a platja salvatge. Arribarem a la coneguda i famosa localitat d’Empuriabrava que compte infinitat de canals navegables en el seu interior, però en el nostre cas seguirem mar en dins fins a la gola del riu Muga. A partir d’allà comença la platja de Can Comes, una de les més grans del Golf de Roses que està situada entre el riu Muga i riu Fluvià per cada extrem i els aiguamolls de l’Empordà per l’interior. A la desembocadura del Fluvià ja en el terme municipal de Sant Pere Pescador aprofitarem per fer una parada per qui vulgui remullar-se abans de tornar cap al punt d’inici.

En cas d’alguna dificultat per part d’algun dels participants d’una de les nostres excursions, el guia sol·licitarà una embarcació d’ajuda a la persona que no estigui al 100% de les seves facultats per tornar a la base.

El guia es reserva la possibilitat de gira cua abans d’acabar el recorregut si veu que les inclemències meteorològiques posen en perill el grup, si veu que el grup va en retràs en els horaris, ho pel mal comportament d’algun participant.

En el punt d’entrega de material al qual s’ha d’arribar amb 15 min d’antelació sempre s’informarà del funcionament de la bicicleta aquàtica, les normes de seguretat a complir i l’entrega de material de seguretat obligatori per a la pràctica d’aquesta activitat.

Els nostres productes aquàtics estan formats pels millors materials del mercat i, per tant, et garanteix una seguretat màxima a l’hora d’utilitzar-la.

Consulta tarifes i disponibilitat a l’apartat de reserves.

Recorda davant del nostre local l’aparcament és gratuït!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “EXCURSIONS (Producte per enviar enllaç de pagament)”

L'adreça electrònica no es publicarà.

Preguntes freqüents

La bicicleta aquàtica no té edat, sinó que la seva utilització és segons l’alçada de la persona que la vol utilitzar. Aquesta és de 150 cm i no pot ser inferior. Les persones que no superin aquesta alçada podran acompanyar sobre la planxa sempre que es notifiqui i vagi equip d’una armilla salvavides. El que si es demana als menors de 18 anys és autorització dels pares o tutors dels menors que vulgui adquirir un dels nostres productes de lloguer.

Sí, si es fa cas de les indicacions dels monitors en cap cas cauràs a l’aigua, ja que té una estabilitat del 95% a sobre l’aigua un cop estàs ha segut. Et Podem garantir que no et mullaràs si no ho desitges.

Abans de l’activitat els monitors us donaran una armilla salvavides que en cap cas es pot treure i us donaran i aconsellaran de com utilitzar el material i del que s’ha de fer en cas de caiguda. Primer de tot és mirar que estiguem bé nosaltres, seguidament situar-nos a la part posterior de la planxa amb la panxa a sobre i per últim impulsar-nos per pujar sempre equilibrant el nostre pes per guanyar estabilitat.

Com indiquem en la pregunta anterior és gairebé impossible caurà si algú no ho fa expressament, per tant, per garantir la teva seguretat no saltis ni intentis bolcar.

El nou model de bateria de l’scooter té una durada de fins a 12 h a velocitat reduïda i de 1h30 si tota l’estona anem en l’àmbit màxim de velocitat. La polsera que regula la velocitat indica l’energia que li resta per esgotar-se, per tant, és molt important que controlem el dispositiu per no quedar-nos sense bateria a alta mar. Primer de tot és mirar que estiguem bé nosaltres. En cas de caiguda premem el botó de parada de l’scooter que està al comandament que portem de polsera. Tenim l’opció de marxa endarrere per recuperar la planxa si s’ha escapat uns metres endavant respecte a la nostra posició, seguidament situar-nos a la part posterior de la planxa amb la panxa a sobre i per últim impulsar-nos per pujar sempre equilibrant el nostre pes per guanyar estabilitat.

Les millors condicions per a la pràctica de les nostres activitats són amb la mar plana, els matins són perfectes i a final de tarda també. Es pot navegar amb seguretat amb onades de fins a 1 m, ja que la planxa que utilitzem és de les millors del mercat i té una estabilitat i fermesa òptima per a superar obstacles. En cap cas deixarem sortir a navegar amb onades de més de 1,5 m.

Costa Brava Water Bikes premia la seguretat de tothom i en cas de mal temps o onatge fort és podrà canviar el dia de l’activitat sense cap problema sempre que s’avisi via mail o whatsapp. Es buscarà un altre dia amb hores disponibles per a poder fer l’activitat contractada.

Si volem recuperar el 100% del cost de la reserva sempre s’haurà de fer 72 h hores abans del dia contractat, per tant, abans dels 3 dies hàbils a l’activitat a realitzar. En cas de no poder assistir a una activitat ja entrada en aquest període de 72 h o 3 dies hàbils es buscarà un canvi de dates, però en cap cas es retornaran els diners de la contractació.

Com s’indica a la web, s’ha d’arribar 15 min abans de fer l’activitat per rebre les indicacions dels monitors equipar-se amb el material de seguretat i acompanyar-vos fins a l’aigua per fer l’entrega del producte llogat. Tot el temps que es perdi per no ser puntual no és podrà recuperar.

Es valorarà i penalitzarà el client si és necessari, ja que pot fer d’esquadra el planin de l’empresa i perjudicar altres clients amb reserva. La penalització serà la no devolució de la fiança efectuada abans de començar l’activitat.

Si, sempre. La fiança és de 50 € i es diposita a l’arribada. El material utilitzat és d’alta qualitat i és molt resistent, però si és trenca una de les parts i es determina que és per la mala praxi d’un llogater no es retornarà la fiança.

Tampoc es retornarà en cas de no complir els horaris.

Sí, i és obligatori per menors de 18 anys i aconsellable per la resta. Té un preu de 5 € que es dipositarà a l’arribada abans de començar l’activitat.

Tampoc es retornarà en cas de no complir els horaris.