SCOOTER SURF

40,00  Impostos inclosos

Si vols gaudir surfejant les onades i arribar a qualsevol racó de la nostra costa sense esforç, l’scooter surf et permetrà passejar durant hores per la badia de Roses sense suar.

A Costa Brava Water Bikes et garantim que l’experiència que viuràs amb l’scooter surf és única, la llibertat i la tranquil·litat que experimentaràs en poder arribar a les cales i platges del Cap de Creus on la resta d’embarcacions no ho poden fer, és simplement única.

Amb l’scooter surf podràs disfrutar d’un passeig o d’una excursió sol, amb amics o en família.

Que inclou?

Que cal portar?

Descripció

Si vols gaudir surfejant les onades i arribar a qualsevol racó de la nostra costa sense esforç, l’scooter surf et permetrà passejar durant hores per la badia de Roses sense suar.

A Costa Brava Water Bikes et garantim que l’experiència que viuràs amb l’scooter surf és única, la llibertat i la tranquil·litat que experimentaràs en poder arribar a les cales i platges del Cap de Creus on la resta d’embarcacions no ho poden fer, és simplement única.

Amb l’scooter surf podràs disfrutar d’un passeig o d’una excursió sol, amb amics o en família.

Perquè tota la família pugui xalar d’aquesta aventura aquàtica els petits de cada casa podran pujar acompanyats d’un adult en un dels extrems de la planxa mentre l’adult surfejant pel mar. D’aquesta forma tothom podrà gaudir d’aquesta experiència inoblidable.

En el punt d’entrega de material al qual s’ha d’arribar amb 15 min d’antelació sempre s’informarà del funcionament de l’scooter surf, les normes de seguretat a complir i l’entrega de material de seguretat obligatori per a la pràctica d’aquesta activitat.

Els nostres productes aquàtics estan formats pels millors materials del mercat i, per tant, et garanteix una seguretat màxima a l’hora d’utilitzar-la.

Consulta tarifes i disponibilitat a l’apartat de reserves.

Recorda davant del nostre local l’aparcament és gratuït!

2 ressenyes per SCOOTER SURF

  1. Joaquim Valls

    Super divertida l’activitat!!! Gracies, repetirem segur

  2. Pili

    Tarde super divertida en scooter por el agua con nuestros hijos. Fuimos hasta la cala de Canyelles la cual recomendamos a todas las personas que estan de visita por Rosas. Muy buen recibimiento por parte del chico de costa brava water bikes.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.

Preguntes freqüents

La bicicleta aquàtica no té edat, sinó que la seva utilització és segons l’alçada de la persona que la vol utilitzar. Aquesta és de 150 cm i no pot ser inferior. Les persones que no superin aquesta alçada podran acompanyar sobre la planxa sempre que es notifiqui i vagi equip d’una armilla salvavides. El que si es demana als menors de 18 anys és autorització dels pares o tutors dels menors que vulgui adquirir un dels nostres productes de lloguer.

Sí, si es fa cas de les indicacions dels monitors en cap cas cauràs a l’aigua, ja que té una estabilitat del 95% a sobre l’aigua un cop estàs ha segut. Et Podem garantir que no et mullaràs si no ho desitges.

Abans de l’activitat els monitors us donaran una armilla salvavides que en cap cas es pot treure i us donaran i aconsellaran de com utilitzar el material i del que s’ha de fer en cas de caiguda. Primer de tot és mirar que estiguem bé nosaltres, seguidament situar-nos a la part posterior de la planxa amb la panxa a sobre i per últim impulsar-nos per pujar sempre equilibrant el nostre pes per guanyar estabilitat.

Com indiquem en la pregunta anterior és gairebé impossible caurà si algú no ho fa expressament, per tant, per garantir la teva seguretat no saltis ni intentis bolcar.

El nou model de bateria de l’scooter té una durada de fins a 12 h a velocitat reduïda i de 1h30 si tota l’estona anem en l’àmbit màxim de velocitat. La polsera que regula la velocitat indica l’energia que li resta per esgotar-se, per tant, és molt important que controlem el dispositiu per no quedar-nos sense bateria a alta mar. Primer de tot és mirar que estiguem bé nosaltres. En cas de caiguda premem el botó de parada de l’scooter que està al comandament que portem de polsera. Tenim l’opció de marxa endarrere per recuperar la planxa si s’ha escapat uns metres endavant respecte a la nostra posició, seguidament situar-nos a la part posterior de la planxa amb la panxa a sobre i per últim impulsar-nos per pujar sempre equilibrant el nostre pes per guanyar estabilitat.

Les millors condicions per a la pràctica de les nostres activitats són amb la mar plana, els matins són perfectes i a final de tarda també. Es pot navegar amb seguretat amb onades de fins a 1 m, ja que la planxa que utilitzem és de les millors del mercat i té una estabilitat i fermesa òptima per a superar obstacles. En cap cas deixarem sortir a navegar amb onades de més de 1,5 m.

Costa Brava Water Bikes premia la seguretat de tothom i en cas de mal temps o onatge fort és podrà canviar el dia de l’activitat sense cap problema sempre que s’avisi via mail o whatsapp. Es buscarà un altre dia amb hores disponibles per a poder fer l’activitat contractada.

Si volem recuperar el 100% del cost de la reserva sempre s’haurà de fer 72 h hores abans del dia contractat, per tant, abans dels 3 dies hàbils a l’activitat a realitzar. En cas de no poder assistir a una activitat ja entrada en aquest període de 72 h o 3 dies hàbils es buscarà un canvi de dates, però en cap cas es retornaran els diners de la contractació.

Com s’indica a la web, s’ha d’arribar 15 min abans de fer l’activitat per rebre les indicacions dels monitors equipar-se amb el material de seguretat i acompanyar-vos fins a l’aigua per fer l’entrega del producte llogat. Tot el temps que es perdi per no ser puntual no és podrà recuperar.

Es valorarà i penalitzarà el client si és necessari, ja que pot fer d’esquadra el planin de l’empresa i perjudicar altres clients amb reserva. La penalització serà la no devolució de la fiança efectuada abans de començar l’activitat.

Si, sempre. La fiança és de 50 € i es diposita a l’arribada. El material utilitzat és d’alta qualitat i és molt resistent, però si és trenca una de les parts i es determina que és per la mala praxi d’un llogater no es retornarà la fiança.

Tampoc es retornarà en cas de no complir els horaris.

Sí, i és obligatori per menors de 18 anys i aconsellable per la resta. Té un preu de 5 € que es dipositarà a l’arribada abans de començar l’activitat.

Tampoc es retornarà en cas de no complir els horaris.