Clubs Esportius

Costa Brava Water Bikes vol ser el teu partner a l’hora de fer esport en grup ho en solitari perquè puguis entrenar i divertir-te com ho fem nosaltres! Si formes part d’un club o associació esportiva i vols entrenar amb un dels nostres productes t’ho posarem fàcil.

Et proposem un forfet de 10 h, 20 h o 30 h perquè puguis gaudir del golf de Roses fent exercici a un preu reduït.

A part podràs utilitzar el vestidor que disposa el nostre local per canviar-te abans i després de dur a terme l’activitat aquàtica que realitzis.

Si desitgeu un paquet especial d’un sol dia o de llarga estança ens podeu enviar un correu electrònic a info@costabravawaterbikes.com .

Els nostres productes aquàtics estan formats pels millors materials del mercat i, per tant, et garanteix una seguretat màxima a l’hora d’utilitzar-la.

Consulta tarifes i disponibilitat a l’apartat de reserves.

Recorda davant del nostre local l’aparcament és gratuït!

normativa

S’hauran de respectar els horaris indicats segons l’època de l’any en la que ens trobem, ja que poden variar.

S’hauran de respectar i mantenir netes les instal·lacions del local.

Es podrà disposar d’una mànega d’aigua dolça per treure la sal marina del material aquàtic.

Es podrà disposar del vestidor del local per canviar-se abans i després de dur a terme l’activitat aquàtica sempre que es respecti les normes higièniques indicades.

En cas de no tenir armilla salvavides es podrà disposar gratuïtament. Recordem que és important la seguretat de cada persona.

En el pack forfet la responsabilitat i la seguretat de cada persona recau en la persona que contracti el paquet. Costa Brava Water Bikes no es fa responsable de cap accident.