LLOGUER DE LLARGA DURADA

T’agrada l’esport i vols llogar un dels nostres productes més d’un dia? Tens una embarcació recreativa i vols llogar material aquàtic per gaudir-ne per les cales de la costa catalana? O ets un enamorat dels Pirineus i vols navegar per un dels llacs, estanys o embassaments del nostre país?

A Costa Brava Water Bikes et donem la possibilitat de llogar un dels nostres productes com la bicicleta aquàtica, scooter surf, paddel surf, kaiak surf, gym surf… durant un període llarg a un preu més econòmic que un lloguer per hores.

Podràs emportar-te un dels nostres productes en una bossa hermètica de dimensions reduïdes per facilitar-te el transport del nostre material, sigui en un vehicle o en una embarcació.

L’únic requisit és que tractis el material de forma adequada per no fer-se mal i garantir la seguretat de tothom i el bon funcionament del producte.

A l’entrega del material es donaran unes instruccions a seguir i respectar.

Consulta preu i tarifes o sol·licita un pressupost per mail a info@costabravawaterbikes.com

Si ho desitges pots disposar de l’inflador elèctric compatible amb connectors de 12v per poder inflar la teva taula a qualsevol indret, sigui a alta mar o a terra…

Preu: 20€/dia